• Sponsoren

Onze vereniging is laagdrempelig, bereikbaar voor iedereen en vooral breed georiënteerd, onze leden en deelnemers aan de evenementen hebben één gezamenlijke passie; Die van het rijdend cultureel erfgoed.

Middels een lage contributie en een beleid waarbij de evenementen zoveel als mogelijk kosten neutraal worden georganiseerd is de HW&VC al 30 jaar een vaste waarde in de oldtimerwereld.

De afgelopen jaren hebben we mede dankzij diverse sponsoren vele mooie activiteiten kunnen ontplooien op verschillende vlakken.
Van grootschalige publieksevenementen zoals de fameuze “Midden Brabant Rit” , tot aan gezellige museumbezoeken met een touringcar voor de leden .

Door een financiële of juist materiele sponsoring kunnen wij voor een enthousiaste groep liefhebbers de hobby net dat beetje specialer maken.

Bent u op zoek naar een enthousiaste vereniging met een track record van 30 jaar, bestaande uit een grote groep van zo’n 150 actieve “petrol heads” en draagt u onze activiteiten een warm hart toe?

Informeer dan eens naar de sponsor mogelijkheden, we gaan graag met u in gesprek om tot een succesvolle wederzijdse samenwerking te geraken.

Via het contact formulier komt u direct met ons in contact.