• Hemelvaart Rit

Rijdend museum komt ook tijdens jubileum jaar weer terug in Schijndel.


Traditiegetrouw op Hemelvaartsdag, 9 mei 2024, vindt weer de jaarlijkse HW&VC Hemelvaartrit plaats. Dit is een rit voor auto’s, motoren en bromfietsen van 25 jaar of ouder en specials. De start is bij sporthal de Dioscuren, Bunderstraat 6b in Schijndel. De route van ca. 80km voert zo veel mogelijk over de prachtige landelijke wegen die ons Brabantse landschap rijk is. De gehele route is uitgezet met pijlen. Halverwege wordt er gestopt bij een gezellige pauzeplaats met een ruime parkeervoorziening, de route eindigt wederom bij Sporthal de Dioscuren in Schijndel.

Inschrijven kan ter plaatse vanaf 9:30u. De kosten voor deelname aan deze rit bedragen € 6,00 per voertuig inclusief een kopje koffie. HW&VC Clubleden betalen €3,00.

Datum: Hemelvaartsdag 2024 – 9 mei
Locatie: Sporthal De Dioscuren, Bunderstraat 6b Schijndel
Tijdstip: Inschrijven van 09.30, start om 11.00 uur
De route is geheel bewegwijzerd en uitgezet.

Publiek is uiteraard ook welkom om de klassiekers bij de sporthal te komen bewonderen, we verwachten dat de eerste voertuigen vanaf 09.30 uur op het start terrein zullen arriveren.
Publiek is ook van harte welkom om tijdens de start welke plaats zal vinden vanaf 11.00 uur, te komen kijken naar al dat mooie rijdende erfgoed, de toegang is als vanouds geheel gratis.

Meer informatie:

Hans Roelofs: 06-43404907