HW&VC aanwezig op Hartemert 2023

• HW&VC Aanwezig op de Hartemert in Schijndel
 

De Hartemèrt is waarschijnlijk een van de Schijndelse evenementen met de langste adem, want het bestaat al sinds 1977. Lokale centrumondernemers zochten een manier om zichzelf te presenteren, maar het evenement moest ook interessant zijn voor de bezoekers. En die komen jaarlijks met vele tienduizenden tegelijk.
De HWV&VC is aanwezig op de 44ste editie op zondag 27 augustus. 

Hartemèrt op 2 wielen.

De organiserende stichting sleutelt niet aan de succesvolle formule. ,,We hebben als thema gekozen voor Hartemèrt op 2 wielen”, zegt Rijken. ,,Dat thema krijgt onder meer een gezicht met de teambus van wielerploeg Jumbo-Visma. Dat past ook heel goed bij het wielrendorp dat Schijndel is.”

Ook de HW&VC zal aanwezig zijn met een info stand en enkele voertuigen, lijkt het je nu leuk om op deze dag aan een groot publiek je motor of bromfiets te tonen en er enthousiast over te vertellen? Meld je dan gratis aan bij Hans Roelofs, de ervaring leert dat het een gezellige dag gaat worden waarbij er volop aandacht is voor je trotse bezit!

Bellen kan naar: 06 43404907 of mailen naar hlroelofs@gmail.com 

Op twee wielen zullen ook de demonstraties zijn op de Markt door leden van de trialclub uit Schijndel. Zij rijden een parcours en balanceren onder meer over autowrakken. ,,We denken dat dit een mooie invulling is op de Markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *